Ontdek de meest simpele en unieke manier

om te kunnen werken wanneer het JOU uitkomt

en ZELF te kunnen kiezen wat je wilt gaan verdienen.

Peter:

“Mijn moeder heeft mij indertijd aangemeld. Bijna twee jaar lang wilde ik eigenlijk helemaal niets doen met dit verdienconcept. Ik werkte veel en was veel met sport bezig. Mijn moeder zag de zakelijke mogelijkheden wel en zij ging gewoon stug haar eigen weg met het concept, ongeacht wat ik en mijn vader er van vonden.

Ik was net als mijn vader gewend om met de handen te werken; je kon in mijn ogen alleen maar goed geld verdienen door heel hard te werken en ‘uren te maken’. Ik deed dat jarenlang in een autofabriek. Toen mijn moeder op een dag mij een hele grote bonus liet zien, was ik in één keer om. En mijn enthousiasme daarna kwam blijkbaar heel goed over bij anderen; binnen 5 maanden had ik parttime hier een maandinkomen mee van bijna 3.000 euro. Daar kon ik bij mijn werkgever alleen maar van dromen!

Ik wilde eigenlijk comfortabel leven met mijn kinderen, in een groot huis, met veel vrije tijd en veel reizen. Ik trok toen de conclusie dat ik mijn tijd veel beter volledig in dit concept kon steken. Mijn droom werd zo mijn doel. En ik heb gemerkt dat het doel dat je formuleert, je aanpak en je motivatie bepaalt. Nu ben ik 100% dit concept. Omdat ik daar doelbewust voor gekozen heb, bleef het succes niet uit.

Voor mij is mijn droom uitgekomen. Het is een zeer ethische en menselijke business waarbij je iets voor jezelf begint, zonder risico’s. Het is mij gelukt om een snel groeiende business te creëren die een grote financiële vrijheid heeft gebracht. Ik leef nu met mijn kinderen op een manier waar anderen van dromen.”

Wij werken al meer dan 20 jaar op basis van vertrouwen. Uw privacy vinden wij daarbij zeer belangrijk. Onze website gebruikt daarom géén cookies en uw gegevens, bijvoorbeeld gestuurd via een aanvraagformulier, worden alleen intern gebruikt en worden niet aan derden overgedragen en/of verkocht.
Thuiswerkers.NU is onderdeel van ‘M Global Network’, powered by Marcelvanderwiel.com  | ©2020