Ontdek de meest simpele en unieke manier

om te kunnen werken wanneer het JOU uitkomt

en ZELF te kunnen kiezen wat je wilt gaan verdienen.

Kristof:

“In 2005 startte ik met een zakenpartner een webbureau. We wilden meer vrijheid in ons leven en onze eigen koers bepalen. Dit bleek een misvatting. Steeds vaker stelden klanten erg hoge eisen met zware deadlines. Na zes jaar hadden we het wel gezien, het leverde ons niet het gewenste leven op. Mijn zakenpartner vertrok kort daarna naar het buitenland en ik heb de zaak voortgezet, maar met steeds meer afstand. Toen kwam dit concept op mijn pad.

Mijn buurman heeft een kleine manege. Als gezin vonden wij daar onze rust. Hij wist inmideels van mijn uitdagingen en dat ik zeer ontevreden was, en hij attendeerde mij op dit concept. Ik heb mij zakelijk laten informeren en ik vond het verhaal goed klinken. Ik zocht een en ander verder uit mijn er was geen speld tussen te krijgen; het klopte allemaal! Vanuit pure enthousiasme inmiddels besloot ik te starten.

Dat deed ik in april 2011. Ik ontwikkelde snel en na zes maanden had ik al een mooie positie binnen het marketingconcept, en een bonus van tweeduizend euro in die maand. En dat terwijl ik mijn dag helemaal zelf kon indelen en ik veel meer onder de mensen kwam. Bovendien ontdekte ik dat ik talent had om mensen te begeleiden, om hen te helpen hun doelen en dromen in te vullen. Dat gaf mij zoveel meer bevrediging dan het werken achter een beeldscherm.

Wanneer ik samen met mij vrouw terugblik en kijken hoe ons leven is veranderd, dan zijn wij zeer dankbaar dat dit concept op ons pad is gekomen.

Zoveel mensen zijn ontevreden en hebben met stress te maken… met dit concept kun je ze echt met een gerust hart iets heel moois aanbieden!”

Wij werken al meer dan 20 jaar op basis van vertrouwen. Uw privacy vinden wij daarbij zeer belangrijk. Onze website gebruikt daarom géén cookies en uw gegevens, bijvoorbeeld gestuurd via een aanvraagformulier, worden alleen intern gebruikt en worden niet aan derden overgedragen en/of verkocht.
Thuiswerkers.NU is onderdeel van ‘M Global Network’, powered by Marcelvanderwiel.com  | ©2020