Ontdek de meest simpele en unieke manier

om te kunnen werken wanneer het JOU uitkomt

en ZELF te kunnen kiezen wat je wilt gaan verdienen.

Koos:

“Dertien jaar geleden wilde ik een training & coaching bureau opzetten. Echter, het werken volgens het uurtje-factuurtje principe en de vele tijd die gepaard gaat met acquisitie, weerhielden mij daarvan. Iemand maakte mij in die periode attent op dit verdienconcept en ik zag dat daarmee die eerdere bezwaren waren opgelost. Simpelweg omdat je mensen die zelf willen wat leert en het inkomen uiteindelijk (ten dele) een passief karakter heeft.

Ik heb gemerkt dat als je jezelf focust op je doel en acties onderneemt in die richting, dan komt het vanzelf goed. De persoonlijke ontwikkeling die ik via dit concept de laatste jaren heb doorgemaakt (en nog steeds!), hebben me heel veel gebracht; een completer mens en beter in balans. Bovendien ben ik erg leergierig en dus nooit uitgeleerd.

Ik gun het iedereen om net als ik in alle vrijheid een mooi leven te hebben. Dit concept kan daarin een magnifiek voertuig zijn. Omdat ik inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt, geeft zo’n levensinvulling mij heel veel voldoening. Zeker als je niet kunt bridgen en in een plaats woont waar geen senioren-hangplek is. Kortom: dit concept is en blijft mijn toekomst!”

Wij werken al meer dan 20 jaar op basis van vertrouwen. Uw privacy vinden wij daarbij zeer belangrijk. Onze website gebruikt daarom géén cookies en uw gegevens, bijvoorbeeld gestuurd via een aanvraagformulier, worden alleen intern gebruikt en worden niet aan derden overgedragen en/of verkocht.
Thuiswerkers.NU is onderdeel van ‘M Global Network’, powered by Marcelvanderwiel.com  | ©2020