Ontdek de meest simpele en unieke manier

om te kunnen werken wanneer het JOU uitkomt

en ZELF te kunnen kiezen wat je wilt gaan verdienen.

Helmie:

“Voor een langere tijd al droomde ik van een leven op een warme plek waar geen gure winters zijn en waar je elke dag kunt zwemmen in de oceaan. En nu leef ik op een plek waar anderen alleen maar van kunnen dromen om hun vakantie door te brengen.

Ik ben eigenlijk al in 1998 gestart met dit concept en heel raar; het echte verdienconcept ben ik pas later gaan bekijken omdat ik het in het begin nog niet zo zag. Maar uiteindelijk ontdekte ik dat het hier om een zeer eerlijk en betrouwbaar bedrijf ging. Een bedrijf dat zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Ik had zelf een paar bedrijven en ik werkte gemiddeld 80 tot 100 uur per week. Ik had personeel, veel zorgen en veel stress.

In eerste instantie zag ik een mogelijkheid om andere mensen te helpen. Toen ik later ging inzien wat het voor mij zelf zou kunnen betekenen, ging het snel en kon ik binnen afzienbare tijd mijn bedrijven van de hand doen. Ik kan nu genieten van mijn kinderen en van de mensen om mij heen.

Alles wat ik zakelijk heb aangepakt is een succes geworden. Het is ook heerlijk wanneer je ergens hard voor werkt en ziet dat het iets oplevert. Dat vind ik succes. De status daarvan vind ik er niet toedoen, het belangrijkste is een heerlijk leven hebben. Lekker uit eten kunnen gaan, genieten van de mensen om me heen en vakantie vieren wanneer ik dat wil. Dat is de manier van leven die ik graag wil en op het moment dat dat niet zo is, zou ik er weer hard voor werken om het wel weer te hebben.

Sinds ik ben gestart is mijn levensstijl totaal veranderd. Ik woon waar ik wil, werk wanneer ik wil en werk samen met degenen die ik liefheb.”

Wij werken al meer dan 20 jaar op basis van vertrouwen. Uw privacy vinden wij daarbij zeer belangrijk. Onze website gebruikt daarom géén cookies en uw gegevens, bijvoorbeeld gestuurd via een aanvraagformulier, worden alleen intern gebruikt en worden niet aan derden overgedragen en/of verkocht.
Thuiswerkers.NU is onderdeel van ‘M Global Network’, powered by Marcelvanderwiel.com  | ©2020